Özenle seçilmiş kaliteli malzemeyi üst düzeyde hijyenik üretim koşullarında lezzetli öğünlere dönüştürmek, damak tadını sürekli kılmak, öğünlerimizi tüketenlere, gurme atıştırmalık ve yemek kültürü oluşmasını sağlamak.

HİJYEN & KALİTE

Home HİJYEN & KALİTE

ISO 9001, ISO 22000, ISO 45001, ISO 14001, ISO 10002 Tüm Standartlara sahibiz.

Simit Dünyası ile başlayan lezzet tutkumuz ve hijyen aşkımız ikramcı ile devam ediyor en yüksek düzeyde olan ekipmanlarımız sürekli olarak teknoloji ile doğru orantılı şekilde yenileniyor.

Tüm merkezi mutfaklarımız ve hizmet verdiğimiz Projelerde uygulanmakta olan Gıda Güvenilirliği sistemlerimiz; hijyen & kalite yönetiminde görev alan gıda mühendislerimiz tarafından periyodik olarak denetimlere tabi tutulmaktadır. Bu denetimlerde temel felsefemiz sürekli iyileştirmedir, denetimler iş başı eğitim süreci içerisinde ilerlemektedir.üYemek hizmeti sunduğumuz tüm misafirlerimizin gıda güvenliğini garanti altında tutan hijyen kalite güvence departmanımız kalite yönetim sistemlerimizle ilgili eğitim, denetim iyileştirme çalışmaları yapmaktadır. Eğitilmiş personel ve uygun alt yapı ile gıda mühendislerimiz gıda teknikerlerimiz ve uzman danışmanlık firmalarının desteği ile tüm projelerimizde ISO22000 şartları gereği sürekli iyileştirme prensibiyle uygulamaktadır.

Bize Ulaşın
Neye ihtiyacınız var ?